Vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden over het vervaardigen van websites. Voor vragen over ander grafisch werk graag even contact opnemen.

Wat kost een website?

Dit is de meest gestelde vraag en tevens de moeilijkste om te beantwoorden. Een website is maatwerk, het hangt af want u wilt en ook aan de volgende factoren:

  • Hoeveel webpagina’s?
  • Eigen/nieuw ontwerp?
  • Gebruik/bewerkingen van afbeeldingen/foto’s, video, etc.?
  • Zijn er nog dingen die gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld een logo or iets anders?
  • Specifieke dingen, ideëen/wensen
  • Heeft u al een website? Of er moet nog complete website worden opgezet?
  • en veel meer…

De hierboven genoemde dingen en eventueel andere dingen bepalen de kosten van een website. Bij een vrijblijvend gesprek kunt u alles kenbaar maken en zo aan een totaal kostenplaatje komen.

Wanneer kan de website online zijn?

Het bouwen van een website kan ongeveer 2-4 weken in beslag nemen met tussentijdse aanpassingen.

Ik wil de website zelf kunnen beheren?

Dat is mogelijk door de gebruiksvriendelijke CMS beheersysteem, kunt u gemakkelijk de website bijwerken en voorzien van nieuwe teksten, foto’s, video’s, etc. CMS beheersysteem is een online beheersysteem waarbij mensen gemakkelijk via een computer/tablet dingen kunnen bijwerken.

Maar ik ben helemaal geen techneut?

Geen enkel probleem bij VanLy Design. U richt zich op andere belangrijke zaken en laat al de technische dingen over aan VanLy Design. Voor een kleine vergoeding wordt uw website bijgewerkt.

Voordelen van een website?

Tegenwoordig heeft elk (klein) bedrijf een website. Een website verschaft informatie, diensten, service, produkten, etc. 24 uur per dag, 7 dagen per week aan een potentieel nieuwe klant. Uw website is altijd bereikbaar voor iedereen. VanLy Design besteed daarom veel aandacht bij het bouwen van uw website, wat is de beste vormgeving, kleurgebruik, opbouw, gebruik van lettertypes, etc.

Wat voor website krijg ik?

U krijgt een website dat is gebouwd met een CMS beheersysteem waarin u zelf alles kan bijwerken. De website is tevens geoptimaliseerd en geschikt voor tablet/mobiel gebruik.