Info

Welkom

Mijn naam is Dung van Ly en ik ben een freelance/parttime webdesigner. Ik woon in Zwolle. Naast mijn vaste baan als print-operator, maak ik in mijn vrije tijd websites/grafisch werk voor particulieren en (klein)bedrijven.

 

Opleiding en ervaring

Ik heb genoten van grafische opleidingen met diverse vakken zoals vormgeving, visualiseren, werktekenen, typografie, desktop publishing en kunstgeschiedenis. Na mijn studie 1,5 jaar gewerkt als grafische vormgever bij een groot verzekeringsmaatschappij. Daarna zo’n 8 jaar gewerkt als een DTP-er bij een drukkerij in Zwolle. Nu werkzaam als een print-operator in Kampen.

 

Software

Ik werk met software pakketten zoals InDesign, Illustrator, Photoshop, diverse webprogrammatalen als HTML, JavaScript & CSS, Joomla en WordPress CMS beheersystemen.

 

Diensten

Met mijn uitgebreide kennis in de grafische wereld, kan ik voor u van dienst zijn. Een website maken of andere reclame uitingen zoals visitekaartjes, leaflets, folders en dergelijke vervaardigen. Neem contact op via mobiel 06-554 620 41 of stuur een e-mail naar info@vanlydesign.com Kijk voor meer bij diensten.